O nama

SmileInk Vam nudi najveći izbor ketridža, tonera i mastila visokog kvaliteta, opreme za štampu, ali i brojnih usluga poput reciklaže InkJet kertridža, remonta lasera i štampe na teritoriji Beograda.
Naše vrednosti

Naše vrednosti

Iskustvo

Nastali smo kao logičan nastavak malog porodičnog biznisa, a naše iskustvo dugo preko petnaest godina omogućilo nam je da sprovedemo brojna testiranja i obuke i na taj način odaberemo materijale najvišeg kvaliteta za našu ponudu, ali i oformimo tim koji nudi stručnu uslugu i podršku svim našim korisnicima.

Kvalitet

Mi smo firma čija je primarna delatnost reciklaža kertridža za sve vrste InkJet i laserskih štampača. Naše petnaestogodišnje iskustvo u ovom poslu osigurava kvalitet recikliranih kertridža koji je u pogledu kvaliteta i kapaciteta gotovo 100% jednak originalnom kertridžu.

Mastila i boje koje koristimo su proizvod nemačke firme OCP, čiji smo generalni distributer za Zapadni Balkan, a za koju smo se odlučili posle dugotrajnih proba i testova mastila mnogih proizvođača iz Amerike, Evrope i Azije.

Inovacije

Zaposleni u SMILE INK-u redovno posećuju sve svetske sajmove posvećene refilu kertridža i tonera (REMANEXPO u Frankfurtu, RECHARGER u Las Vegasu, REMAX u Zhuhaju), kao i godišnje seminare u organizaciji principala, što nam obezbeđuje održavanje i unapređenje tehnološkog znanja da bismo bili i ostali u trendu sa svim inovacijama i kretanjima u ovom dinamičnom segmentu IT tržišta.

Izvanredna usluga

U mogućnosti smo, da pored kvalitetne dopune kertridža i tonera, svojim korisnicima ponudimo i konsultantske usluge pri kupovini novih štampača, imajući u vidu specifične zahteve svakog od njih i trenutnu ponudu na tržištu. Pri tome smo mi jedina firma na tržištu koja svojim korisnicima može da prezentuje test otiske urađene sa originalnim i dopunjenim kertridžima (kao i uvećane snimke od 20-200x) gde se nedvosmisleno vidi (ili ne vidi) razlika između originala i SMILE INK dopune.

Ukoliko možemo na bilo koji način da Vam pomognemo, kontaktirajte nas.

 

Izvod o registraciji privrednog subjekta
Agencija za privredne registre
PDV identifikacija
PDV potvrda
Republika Srbija - Ministarstvo finansija - Poreska uprava
PIB
Republika Srbija - Ministarstvo finansija - Poreska uprava