Posle višemesečnog testiranja za odabir dobavljača papira odlučili smo se za 2 proizvođača, jedan je iz Turske, drugi iz Kine. Kriterijum za odabir dobavljača je odnos cene i kvaliteta. Papire turskog proizvođača LUSTRE nudimo u listovima i rolnama. Formati listova su od 10 x 15 cm do 33 x 68. Za fotografske laboratorije koje rade na ink jet principu - suvi proces (FUJI, EPSON, NORITSU) nudimo rolne u širinama 12.7, 15.2 i 20.3 cm dužine 65m. Za plotere nudimo rolne širine 61, 91.4 i 106.7 cm dužine 30m. Deblina (gramaža) je od 210 do 280 g/m. Papiri su na PE osnovi, vodootporni i UV otporni, naravno to zavisi i od mastila koje se koristi. U želji da tržištu ponudimo što veći izbor različitih papira, od kineskog proizvođača YESION smo osim standardnih foto papira gramaže od 160 - 260g u formatima A3 i A4, uvezli i papire za sublimaciju, magnetne A4, termo transfer za majice (bele i bojene) i vodene (decal) nalepnice. Celokupna ponuda može da se vidi na http://www.smileink.rs/sr/proizvodi/oprema/papir.

CANON je u toku 2015. predstavio novu generaciju Inkjet štampača namenjenu kancelarijskoj upotrebi, pod imenom MAXIFY. Kako je originalni potrošni materijal skup i teško ga je naći na našem tržištu, SMILE INK je usvoju ponudu uveo dopunu kertridža za ove štampače, čim je istraživački tim OCP-a pronašao formulu za odgovarajuća mastila. Uz dopunu kertridža, nudimo i dopunjive sa autoresetujućim čipovima, koji omogućuju kvalitetnu i izuzetno jeftinu štampu.Pogledajte test MAXIFY printera i ovde.

BROTHER namenski štampači za nalepnice. Ručni i stoni label printeri imaju široku primenu kako u industriji (za obeležavanje kutija, klasera, mrežnih kablova), tako i u domaćinstvima (npr. za obeležavanje tegli sa zimnicom). Kliknite za ponudu printera. Široka paleta potrošnog materijala širine od 6 - 36mm sa mnogobrojnim kombinacijama boje slova i pozadine. Kliknite za paletu potrošnog materijala.

OTKUPLJUJEMO prazne kertridže za inkjet štampače po veoma atraktivnim cenama. Ukoliko koristitite samo NOVE ORIGINALNE kertridže za svoj ink jet printer, nemojte bacati istrošene, prodajte ih nama. Otkupljujemo HEWLETT PACKARD kertridže koji se koriste i printerima sa 2 kertridža (jedan za crnu boji i jedan za kolor). Uslov je da su kertridži originalni (HP proizvod, a ne kompatibilni) i da nisu dopunjavani. Za korisnike van Beograda nudimo zamenu istrošenih za nove, po redovnim cenama, s tim što ne naplaćujemo troškove dostave ni u jednom pravcu, a cenu novog umanjujemo za vrednost istrošenog.

Resetujemo SAMSUNG IMAGING UNIT. Samsungovi kolor printeri i MF uređaji, posle određenog broja kopija izbacuju poruku "REPLACE IMAGING UNIT", što znači da je potrebno zameniti sklop fotoosetljivog bubnja. Kada se pojavi ovakva poruka, štampampanje je onemogućeno. Kako je česta pojava da fotoosetljivi bubanj nije pohaban toliko da su otisci štampača neprihvatljivi, SMILE INK nudi uslugu i šišćenja IMAGING UNIT-a i resetovanja štampača. Posle takve intervencije, moguće je odštampati još nekoliko hiljada kopija pre nego što bubanj bude zaista za zamenu.

U ponudu štampača smo uvrstili CANON PIXMA PRO 100, profesionalni foto printer sa 8 boja, formata A3+, koji zadovoljava naviše zahteve profesionalnih fotografa. Ove štampače isporučujemo po narudžbini i rok isporuke je do 3 nedelje. Za ovaj model smo se odlučili, jer koristi mastila na dye osnovi koja nisu skupa, tako da kupcima možemo da ponudimo štampanje vrhunskuh fotografija po izuzetno prihvatljivim cenama.

Od Jula 2016. posle 16 iskustva sa mastilima na vodenoj bazi, u ponudu smo uvrstili SOLVENT i ECO SOLVENT mastila za sve MUTOH, MIMAKI i ROLAND plotere sa DX4. DX5 i DX7 glavama. Proizvođač ovih mastila je korejski ALPHCHEM koji mastila plasira pod brendom INK MATE. Za ALPHACHEM smo se odlučili, jer nudi nabolji odnos cene i kvaliteta solventnih mastila.

Kako bismo zadovoljili i najzahtevnije korisnike u ponudu smo uvrstili i izradu ICC profila za kombinacije mastila i papire koje nudimo. Prilagođene ICC profile radimo vrhunskim kolorimetrom X-RITE i u mogućnosti smo da ih uradimo za sve vrste štampača i medija za štampu, po vrlo atraktivnim cenama. Pogledajte kako upotrebljava ICC profil

 Untitled 1